zygmuncik Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Witam, wystawiam ponownie nowiutkie spodnie firmy Xelement.(metka przypięta do spodni) Wykonane są w 100% ze skóry wołowej (wyjątkiem jest podszewka). mają one 82 cm w pasie (obwód), 110 cm długości, a od krocza do samego dołu spodni jest 81 cm. SPODNIE MAJĄ OTWARTE ZAKOŃCZENIE TJ. SĄ DO ZAGIĘCIA I ZSZYCIA NA DOLE. Trzeba zgiąć co najmniej 3 cm! (swoją drogą było to problemem poprzedniego kupca, nie napisałem tego i zażądał zwrotu pieniędzy.) skóra ma 1,4 do 1,5 mm, posiada pięć kieszeni. polecam stronę producenta. jest to model 4755. kupiłem je miesiąc temu. były przecenione z 239 dolarów na 129. jednak okazało się że są za duże. z całą pewnością mogę je polecić, robią wrażenie, są ciężkie, i porządnie wykonane. wysyłam tylko paczką poleconą z potwierdzeniem nadania, aby uniknąć jakichkolwiek problemów. link do aukcji http://allegro.pl/show_item.php?item=1368861863 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi