Skocz do zawartości

Yamaha Thundecat 1996 rok Okazja

Sebaa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

http://allegro.pl/thundercat-yzf-600-f3-f4...1351815580.html

Zdjecia w linku

ROK 1996

Sprzedam motocykl w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym. Motocykl zadbany ,czysty i bez rdzy. Duze zdjecia przedstawiają faktyczny stan motocykl. Serwisowany wymienione opony,Olej z filtrem,uszczelniacze zawieszenie i olej,klocki z przodu.

Silnik pracuje idealnie. Nie hałasuje rozrząd ani zawory.Absolutnie nie dymi przy odkręcaniu manetki. Wkręca sie ładnie na obroty.Odpala bez długiego kręcenia.

Motocykl do którego nie trzeba dokładać ani złotywki w przyszłym sezonie jak i myślę ze w następnych też nie.

Cena jak za taki stan jest naprawdę okazyjna.

Jeśli szukasz pewnego i w pełni sprawnego motocykla za niewielkie pieniadze to zapraszam , nawet osoby które maja do przejechania kawałek.

Cena jak w aukcji.

Rozrzad jak rozrzad ale klamka hamulca od mrozu sie raczej nie wygiela? :D

Ta druga też jakoś dziwnie krótka...

Bądź co bądź to takie czepianie się szczegółów w tak starym motocyklu

Edytowane przez Vivaldi_V1

Koszt obu klamek to 50pln. A szukanie 14 letniego motocykle idealnego w polsce jest raczej trudne. Ale co tam pewnie wazniejsze klamki niż sprawny silnik i prosta rama i zawieszenie. Cena tez nie wygórowana. Sa tylko 2 tansze na allegro. Niechce mi się dalej toczyć bezsesownej rozmowy. Motocykl technicznie naprawde bardzo dobry i to dla mnie jest najważniejsze i dla kogoś kto zamierza nim jezdzić a nie tylko myć i sie lansować.

Sebaa Napisano 14.12.2010 - 23:32

http://img517.imageshack.us/img517/8066/thunder6.jpg

Pewnie hałasujący rozrząd i stukające panewki tez wykrywasz ze zdjeć.

A motocykle kupujesz za pomocą sms

Człowieku ogarnij się. Ja tylko napisałem ,a w zasadzie się zapytałem dlaczego na fotkach z allegro jest ,a raczej nie jest widoczny tył motocykla, natomiast Ty z ryjem wyjeżdżasz OGARNIJ SIĘ

Ps mi nie chodziło o czepianie się bo jak sam napisałeś jest to motocykl 14letni , więc wiadomo że to nie jest igła.

:icon_evil:

Pozdrawiam

Edytowane przez kanak098