Sebaa Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 http://allegro.pl/thundercat-yzf-600-f3-f4...1351815580.html Zdjecia w linku ROK 1996 Sprzedam motocykl w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym. Motocykl zadbany ,czysty i bez rdzy. Duze zdjecia przedstawiają faktyczny stan motocykl. Serwisowany wymienione opony,Olej z filtrem,uszczelniacze zawieszenie i olej,klocki z przodu. Silnik pracuje idealnie. Nie hałasuje rozrząd ani zawory.Absolutnie nie dymi przy odkręcaniu manetki. Wkręca sie ładnie na obroty.Odpala bez długiego kręcenia. Motocykl do którego nie trzeba dokładać ani złotywki w przyszłym sezonie jak i myślę ze w następnych też nie. Cena jak za taki stan jest naprawdę okazyjna. Jeśli szukasz pewnego i w pełni sprawnego motocykla za niewielkie pieniadze to zapraszam , nawet osoby które maja do przejechania kawałek. Cena jak w aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanak098 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Fajny motocykl ale zastanawia mnie co masz do ukrycia ?? Czy poprostu niepodoba Ci sie ten tłumik to nie ma pokazanego tyłu właśnie z prawej strony? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebaa Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 http://img517.imageshack.us/img517/8066/thunder6.jpg Pewnie hałasujący rozrząd i stukające panewki tez wykrywasz ze zdjeć. A motocykle kupujesz za pomocą sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Pewnie hałasujący rozrząd i stukające panewki tez wykrywasz ze zdjeć. Rozrzad jak rozrzad ale klamka hamulca od mrozu sie raczej nie wygiela? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 (edytowane) Rozrzad jak rozrzad ale klamka hamulca od mrozu sie raczej nie wygiela? :D Ta druga też jakoś dziwnie krótka... Bądź co bądź to takie czepianie się szczegółów w tak starym motocyklu Edytowane 15 Grudnia 2010 przez Vivaldi_V1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebaa Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Koszt obu klamek to 50pln. A szukanie 14 letniego motocykle idealnego w polsce jest raczej trudne. Ale co tam pewnie wazniejsze klamki niż sprawny silnik i prosta rama i zawieszenie. Cena tez nie wygórowana. Sa tylko 2 tansze na allegro. Niechce mi się dalej toczyć bezsesownej rozmowy. Motocykl technicznie naprawde bardzo dobry i to dla mnie jest najważniejsze i dla kogoś kto zamierza nim jezdzić a nie tylko myć i sie lansować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanak098 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 (edytowane) Sebaa Napisano 14.12.2010 - 23:32 http://img517.imageshack.us/img517/8066/thunder6.jpg Pewnie hałasujący rozrząd i stukające panewki tez wykrywasz ze zdjeć. A motocykle kupujesz za pomocą sms Człowieku ogarnij się. Ja tylko napisałem ,a w zasadzie się zapytałem dlaczego na fotkach z allegro jest ,a raczej nie jest widoczny tył motocykla, natomiast Ty z ryjem wyjeżdżasz OGARNIJ SIĘ Ps mi nie chodziło o czepianie się bo jak sam napisałeś jest to motocykl 14letni , więc wiadomo że to nie jest igła. :icon_evil: Pozdrawiam Edytowane 16 Grudnia 2010 przez kanak098 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi