simsun Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Hej Sprawa wygląda następująco. Jeden z podwarszawskich serwisów motocyklowych, w którym miałem przyjemność swego czasu pracować ulega likwidacji. Serwis był połączony ze sklepem z ubraniami na moto, do tego oleje i podstawowe sprawy eksploatacyjne (np. klocki Nissin'a). Ten dział także ulega likwidacji. Do wyjęcia za niewielkie pieniądze są ciekawe ubrania zarówno na szosę (kombi IXONa, buty SIDI, rękawice Progrip'a, kaski GPA, X-Lite, Nolan) jak i na enduro (spodnie, bluzy, gogle, kaski Progrip'a). Przykładowo: za kask, spodnie i gogle (wszystko marki Progrip) zapłaciłem 380zł. Mój interes: Jeżeli przyprowadzę klientów na rzeczone ubrania to mogę za niewielkie pieniądze kupić narzędzia z części warsztatowej. Są mi one niezbędne w moim warsztacie motocyklowym. Wszystko jest legalne, można wziąć fakturę lub paragon. Kontakt do mnie to: 509637829 Tomek [b]!!!!!!!!!!UWAGA!!!!!!!!!!!!![/b] 1. Nie reaguję na wiadomości na priv, sms itd. 2. Obsługuję osoby TYLKO z okolic Warszawy (wyjątkiem są ludzie chcący osobiście przyjechać z dalszych rejonów Polski - wtedy kontakt także ze mną) 3. Osoby będące spoza obszaru w pkt.2 proszone są o zadawanie KONKRETNYCH pytań (rozmiar, kolor, model itd) na adres: [email protected] i dopisanie tam, że są z polecenia Tomka. Najbliższe spotkanie w rzeczonym sklepie będzie odbywać się w SOBOTĘ (4.XII.2010) od godziny 13tej. Adres: Ożarów Mazowiecki ul. Konotopska 13. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi