crazy_chris Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 może każdy wrzuci zdjęcie swojego moto do tego tematu przy pomocy ImageShack? ale jak sie to robi???? qźwa, ja nie umiem :/ moze jakies instrukcje??? :roll: qrcze widzicie moje foty, bo ja nie, zniknęły? a z ImageShack robi się tak...1) http://www.imageshack.us/2) "przeglądaj" - wskazujesz lokalizację fotki na swoim kompie (maks. rozmiar 1024KB chyba)3) upload4) kopiujesz to co jest w polu "linki na forum" i wklejasz do posta pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEM Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Tak twoje foty są widoczne, wiec nie rozpaczaj :P :) :) a poniżej zapodaje fotki mojego maleństwa ;) http://img151.imageshack.us/my.php?image=1...=10009801hp.jpg http://img151.imageshack.us/my.php?image=1...=10013128wj.jpg nie umiem inaczej to sa linki czy jak sie to nazywa :P tera mozna podziwiać :evil: :( ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 ufff jak są widoczne to najwyraźniej coś z moim Firefoxem :? @PRZEM fajne foty, następnym razem skopiuj link na Forum (to ten drugi od góry) wtedy będziemy widzieli miniaturki pzdr [ Dopisane: 01-09-2005, 21:48 ]odświeżam temat... Click here to watch P101000538 oto próbka Fazera ze zmienionym wydechem -> Streetfighter (wersja racingowa :twisted: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 witam!!!od07.09.tego roku mam Fazerka(2002r) :P przebieg troche ponasd 20.000km. i wszystko gra, wydech-LeoVince-nie mam porównania do oryginału ale ten jest super 8) pozdr.PS. jakiej firmy amortyzator skrętu byście polecili, i czy warto?PS2.spojler pod silnik-ile może kosztować i gdzie szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tangel Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 A też zaliczam sie do grona tych szczesciarzy śmigajacych na fazerku Pozdrawiam!! Ogólnie jestem z wawy i chętny na wspólne wypady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Ok, gratki Ale nastepnym razem pisz w temacie podwieszonym o Fazerach a nie odswiezaj stare tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagly Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) Tangel zaraz pewnie wpadnie tu mod, na przyszłość pamiętaj, że takich starych tematów się nie odkopuje :icon_biggrin: 21 wrzesień 2005 - 11:20 Pozdro No właśnie, już mnie ktoś uprzedził :P Edytowane 7 Lipca 2007 przez nagly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tangel Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Ok, gratki Ale nastepnym razem pisz w temacie podwieszonym o Fazerach a nie odswiezaj stare tematy Upss Sorki ale sie zapędziłem!Uszanowanko dla mod'a i jeszcze raz SRY wiecej sie to nie powtórzy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi