AmaZe Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 (edytowane) siema , mam problem z aerox ,mianowicie nie odpala , po wymianie gaźnikna z seryjnego na 17mm odpalił , po tygodniowej przerwie bez paliwa pojechałem ze srtarymi na stacje i kupiłem vpower i teraz wg nie odpala ;/ czy to wina wachy ?? w nowym gaźniku jedna śruba była wykręcona o 2 obroty a druga na 6 , wkręciłem je do końca i wydręciłem o 1,5 tak jak mi radził mechanik i dalej nic ;/ może wiesz co go boli ??? z góry dzięki pozdro Edytowane 28 Listopada 2010 przez AmaZe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Zalej strzykawką benzynę pod cylek (5-10 ml) Jeżeli zagada to oznacza że paliwo nie dochodzi, a jeżeli nie zagada, to po prostu napisz ;) Dalej będziemy myśleć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi