bigboykr Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Bry, mam w piwnicy takie dwa cuda: - felga czarna 17" z oponą 150/70R17 Heidenau z dobrym bieznikiem. Koło jest do CBR1000F SC21. W komplecie jest zabierak z zębatką (dobra) i tarczą (do wyrzycenia bo jakiś magik wsadził tam inną tarczę wiercąc otworki) a i jeszcze oś koła jest. - felga biała 17 z oponą 180/55/R17 Bridgestone (chyba BT iles tam... 021?) z bieznikiem średnim ale nie tragicznym... można spalić gumę, trochę polatać... albo pozjeżdżać z górki na brzuchu. Koło jest do CBR 1000F SC24. W komplecie NIE ma zabieraka, zębatki ani tarczy. Dorzucę jeszcze oryginalny błotniczek do SC21 tył.... będzie można go wywalić w najblizszym smietniku, Obie te rzeczy wymienię na jakiegoś łiskacza, martini itp... piwa i wódki nie lubię ;) WARUNKIEM uszczęśliwienia mnie (poprzez zabranie badziewia i sprezentowanie alkoholu) jest OSOBISTE odebranie tego czegoś ode mnie (Kraków Kliny.... ostatecznie na tygodniu na Grzegórzeckiej 103 po wczesniejszym umówieniu się i dorzuceniu kolejnego 0,5 za transport ;) ). Kontakt: 501 507 598 (w ludzkich godzinach) lub [email protected] Obowiązuje zasada pierwszeństwa... aczkolwiek krąży fama, że jestem przekupny ;) Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi