Kamsel Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Witam, panowie mam taki problem. Mam klx 250 94r. silnik siadł, mam okazjie kupić silnik z 2006 roku tyle że ma on już rozrusznik. Co musialbym założyć żeby mi chodził ten rozrusznik i żeby ładowalo akumlator? Da rade przerobić starą elektryke? Ewelntualnie może ktoś się orientuje czy mozna przełożyć kickstarter do nowszego silnika? Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyslaw912 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 musiał byś przełożyć całą instalację z 2006r, chyba że znasz jakiegoś macgajwera co ci tą instalkę przerobi bo nie chodzi tu o sam rozrusznik ale zapłon itd no chba że to jest to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi