Xazes Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 (edytowane) Witam mam do sprzedania skuterek jakim jest kingway coliber sport.Jest on od pierwszego właściciela,zarejestrowany i opłacony przebieg 4300km.O skuterek dbałem, czyściłem filtry,wymieniałem olej, jednym słowem szanowałem :). Stan silnika oceniam na Idealny,nigdy w nim nic nie grzebałem, po kupnie dobrze dotarłem teraz jest w stanie osiągnąć 75km/h myślę,że to bardzo dobry wynik jak na SERYJNEGO skuterka.Wizualnie ma parę rysek po za tym wszystko okey. Cena 1300złotych Miejscowość - Rudnik nad Sanem (podkarpacie) kontakt: gg-6081918 lub telefon:888720159 - dzwonić po 15-stnej - szkoła. PS. OPIS I FOTKI ZNAJDZIECIE POD TYM LINKIEM!! http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Kingway/Coliber/96860 Edytowane 22 Listopada 2010 przez Xazes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi