Tytexo Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Witam , mam pytanie, jaka charakterystyka zawieszenia będzie bardziej nadawała się do latania na kole, czy będzie to twardziej skręcony tylni amortyzator czy jednak o bardziej miekkiej charakterystyce? I kwestia przednich zawiasów, czy przy opadaniu lepiej dla moto (uszczelniaczy) będzie skręcić je bardziej miękko? Pozdrawiam. Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McPerry Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 twarde zawieszenie do jazdy na kole jest moim zdaniem najlepsze Cytuj zapraszam serwis motocyklowy www.motor-garage.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AbiV Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam , mam pytanie, jaka charakterystyka zawieszenia będzie bardziej nadawała się do latania na kole, czy będzie to twardziej skręcony tylni amortyzator czy jednak o bardziej miekkiej charakterystyce? I kwestia przednich zawiasów, czy przy opadaniu lepiej dla moto (uszczelniaczy) będzie skręcić je bardziej miękko? Pozdrawiam. Siemka Masz na mysli podnoszenie maszyny czy jazde na koloe.. bo to roznica ... jechac 100m czy tylko maszyne podniesc .... mysle ze twarde lepsze chociaz w jezdzie na kole nie mam za wielkiego doswiadczenia. ale maszyne podnosze bez problemu na kolo Pozdro AbiV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi