kogutnatrajce Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Witajcie ! Kupel przyprowadził mi do naprawy Kawę KX 500 i mam problem , bo nie mogę znaleźć żadnej informacji , ile oleju wchodzi do skrzyni biegów . Wszystko byłoby cacy , gdyby któryś z poprzednich właścicieli nie zaspawał okienka od poziomu oleju , fantazja niektórych mechaników-artystów mnie powala . Jeśli ma ktoś taką Kawkę to się pewnie orientuje ile oleju wchodzi . Proszę o info !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 750 ml ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutnatrajce Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 750 ml ) Jestem ci dozgonnie wdzięczny :notworthy: A wiesz może jakie napięcie daje magneto ? Muszę zmienić cewkę WN i chciałbym jakąś dopasować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi