patlys Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Witam Wszystkich Braci Motocyklistów Mam 20 lat i dnia 1 Czerwca uległem poważnemu wypadkowi w podwarszawskim Radzyminie na swoim ukochanym motocyklu :crossy: . Jeżdżę od dzieciństwa i to mój pierwszy tak poważny wypadek. Ogólnie miałem bardzo wiele obrażeń i spędziłem w szpitalu 3 miesiące. Z dnia na dzień powoli dochodzę do siebie jedynym bardzo poważnym problemem jest niedowład prawej ręki. Jestem osobą prawo ręczną i bardzo ciężko mi się przestawić. Zresztą nawet gdybym był lewo ręczny to i tak życie z jedną ręką jest bardzo ciężkie, nie ma czym kręcić manetki :icon_biggrin: . Lekarze stwierdzili bardzo poważne porażenie splotu barkowego. Jedynym ratunkiem bym przynajmniej częściowo odzyskał sprawność ręki jest aż 5 zabiegów chirurgicznych na terenie Niemiec. Koszt jednego zabiegu wynosi 10.000 Euro czyli 40.000 złotych. Na pierwszą operację nazbieraliśmy z rodziną sami na drugą już nas nie stać a jej termin to 16.XII. Do tego dochodzą jeszcze koszta rehabilitacji, lekarstw i różnych sprzętów medyczny, to wszystko nas niestety przerasta. Dlatego proszę o wpłatę na konto fundacji. Można tam wpłacać darowizny, 1%podatku, i rozliczenia firm które podobno muszą się rozliczyć do końca roku...za bardzo tego nie rozumiem ale tak mówią znajomi. Może ktoś ma firmę i potrafi to jakoś sensownie wytłumaczyć?? Dane do wpłat;FUNDACJA SPLOTU RAMIENNEGO Ul. M. Konopnickiej 1/189 Dziekanów Leśny, 05-092 Łomianki Nr konta: 97 1050 1025 1000 0022 3887 9981 Z dopiskiem: darowizna na leczenie Patryka Różańskiego P.S. Jeżeli ktoś ma podobne uszkodzenie to niech pisze na priv. Z góry wielkie dzięki :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patlys Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Zbliża się okres rozliczeniowy dlatego przypominam o swojej prośbie :crossy: Tylko muszę uzupełnić dane dotyczące wpłat. Dane do wpłat; FUNDACJA SPLOTU RAMIENNEGO Ul. M. Konopnickiej 1/189 Dziekanów Leśny, 05-092 Łomianki Nr konta: 97 1050 1025 1000 0022 3887 9981 KRS: 0000142952 NIP: 118-15-73-727 Z dopiskiem: darowizna na leczenie Patryka Różańskiego Proszę przekażcie to swoim znajomym. Jeżeli ktoś ma sklep lub inne miejsce w którym przewija się trochę ludzi to z miłą chęcią mogę wysłać ładnie napisany Apel z prośbą o wpłaty. Taki apel można wywiesić na drzwiach lub w innym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi