Madras Z750 Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Zecior taki że szczena opada! Dzięki w planach już zamówiony tank pad , paski na koła , później klamki , przewody w oplocie :biggrin: niestety do wiosny jeszcze daleko to mamy czas na modernizację :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Dzięki w planach już zamówiony tank pad , paski na koła , później klamki , przewody w oplocie :biggrin: niestety do wiosny jeszcze daleko to mamy czas na modernizację :flesje: Po sąsiedzku mieszkamy to można potem jakąś trase zobaczyć :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R"urz"a Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Ładna Zetka... Ładna Zetka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madras Z750 Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Po sąsiedzku mieszkamy to można potem jakąś trase zobaczyć :D Jasne że można razem polatać , do Leszna tylko ok 45 km :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulaaa Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 a miałam tą Zetę kupić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Jasne że można razem polatać , do Leszna tylko ok 45 km :biggrin: Chwila moment :) pozwiedzał bym z miła chęcią tereny Do Polkowic :) A planuje jechac na basen tam bo nigdy nie byłem na początku sezonu to można by sie skumać w drodze powrotnej np : I fajna droga tam jest w kierunku świata tysięcy dziur :P a miałam tą Zetę kupić :) W niebieskim Ci łądnie :) Sam miałem niebieską perłe teraz coz szary łicz black metalic :P Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 To zielonych nie było? tylko marchewkowe? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madras Z750 Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 To zielonych nie było? tylko marchewkowe? ;p Zielone też są ale nie było tak wypasionego :cool: a moje mechaniczna pomarańcza mi się podoba :biggrin: i kolorek jest super :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Piękny sprzęt, no i te kominy:-). Do zobaczenia wiosną na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madras Z750 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 . Do zobaczenia wiosną na trasie. Na pewno się spotkamy bo do Lubina jest świetna droga :biggrin: tylko foto radarów za dużo nastawiali :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi