Yach Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Witam, mam na sprzedaz (a własciwie kumpel) Aprilie SR 50 DiTech przerobiona na gaźnik. Kumpel wstawił mi ją do garażu jakieś pól roku temu i od tego czasu nie była odpalana. Z tego co wiem to jest przy niej gaźnik do regulacji. Cena 2000 zł, mysle, że warto kupić za tą cene Apke z 2003 roku, zarejestrowaną i opłaconą. Zastrzegam jednak, że stała ok 0.5 roku bez odpalania i mogą być problemy z jej uruchomieniem. Jak cos moje GG: 7821159 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 w ditechu nie ma gaznika wiec jak moze byc on do regulacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yach Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 w ditechu nie ma gaznika wiec jak moze byc on do regulacji? czytaj dokładnie, przerobiona na gaźnik ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 sorka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yach Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 tak zeby troche odswiezyc ten temat dodam, ze ogloszenie nadal aktualne :icon_razz: pomozcie, jak sprzedam to dostane pewny % :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi