Skocz do zawartości

Honda VFR 800 '99 czarna + dodatki

.smoku.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie

Sprzęt sprowadzony z anglii po szlifie dopieszczony na miejscu:

-pomalowany wg oryginalu + naklejki etc

-polerowany wahacz, rama i felgi

-turystyczyna szyba

-power commander

-filtr K&N

-wydech REMUS poprowadzony gora

-regulowany tylny amortyzator

-nowe aku, regulator napiecia, alternator (regulator porzadny na grubych przewodach powinno juz nie byc z tym wiecej problemow jak to w VFR bywa)

-nowe obszycie siedzenia

-klocki przed sezonem nowe zalozone

-opony, naped ok

-tarcze jeszcze z sezon spokojnie pociagna

-przebieg ok 45000 mil

GRATISY: oslona zadupka, stelarz amatorsko zrobiony + kuferek centralny (zadna rewela ale daje rade i jest gratis), plus pare czesci

minusy- w sierpniu przewrocil mi sie delikatnie na bok w garazu co spowodowalo mala ryske na dolnej czesci owiewki bocznej lewej i wygiecie lewego crashpada (wiec go teraz po prostu nie ma)

Foto (niestety na razie mam tylko 1 na ktorym malo widac na tygodniu dorobie wiecej ale zainteresowanych zapraszam osobiscie do obejrzenia w Lublinie):

http://img820.imageshack.us/img820/6348/vfr1.jpg

Cena: 10 500 zl

Moto uzywalem 2 sezony i wlozylem w niego duzo kasy i serca. Jak ktos zainteresowany zapraszam na priv.

Nie mam parcia na sprzedaz wiec jak ktos ma przyjechac i marudzic nad kazda ryska to niech sobie daruje. Moto bylo uzywane a nie stalo na wystawie w sklepie. :)