profaner Opublikowano 7 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 Witam... pewnie juz niedlugo wezme sie za moja jawe.. chodzi mi o to na co mam zwrocic uwage przy rozbieraniu silnika czy mogli byscie mi dac jakies porady no a moze nawet to najwazniejsza sprawa...... co z lozyskami chodzi z tymi igielkowymi w tlokach??wiem ze teraz sa takie blokowane jakies ale nie wiem jakiej firmy sa najlepsze i anjwazniejsze jaki to jest rozmiar bo mam zamiar je kupic przed rozebraniem silnika... no i moze wie ktos jaka jest cena takich lozysk??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 7 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 Tak na szybko mogę powiedzieć że to łożysko w koszyczku kosztuje ok. 9 zł sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 8 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2004 a skad wziac rozmiary i oznaczenia tych lozysk?? chodzi mi o to czy jest gdzies w nece taka serwisowka w ktorej moge to sprawdzic potem isc do sklepu i sprawdzic sobie ceny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi