Tytexo Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 (edytowane) Witam, z racji że mi nie potrzebny a komuś może się przydać, mam do sprzedania silnik do motocykla Kawasaki ZX9 model 1998 - 2002. Silnik wymieniony w motocyklu z powodu obróconej panewki na wale (tak powiedział mechanik) motocykl do końca sprawny a i po obróceniu panewki pracował tylko oczywiście słychać było cykanie z niego. Przebieg 31 tyś. Nie brał oleju. Sprzedam bez dekli bocznych, rozrusznika i gaźników. Skrzynia oczywiście sprawna (POLECAM) jaki i cylinder z głowicą. Mi to kompletnie nie potrzebne. Może komuś jakaś część się przyda. Cena to 300zł do negocjacji dla zdecydowanego. Tel. 889 423 626 Edytowane 30 Października 2010 przez Tytexo Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 200 zł - negocjonywalne. Naprawdę polecam - silnik kompletny, skrzynia i głowica z cylindrem i rozrządem jak najbardziej sprawna 100% mi to niezbyt potrzebne. Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi