radek8224 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 (edytowane) Witam wszystkich motocyklistów posiadam od niedawna moto jak w tytule z prawdopodobnie 83 roku ale nie do końca jestem przekonany co do roku to jest moje pierwsze moto jeżeli chodzi o enduro mam z nim troszeczkę problemów min. białą maź w oleju chyba to uszczelka pod głowica ale moja prośba jest taka mianowicie potrzebuje serwisówke do tego modelu z rocznika 82 do 89 motocyklistów posiadających owa serwisówke proszę o kontakt najlepiej na emalia [email protected] z góry dziękuje . Edytowane 30 Października 2010 przez radek8224 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Płyn w oleju to nie uszczelka bo to 2t, raczej simmering na wałku pompy cieczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek8224 Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 (edytowane) Ale dla pewności uszczelkę pod głowicą tez można wymienić zresztą powinno się po każdym zdjęciu głowicy wymieniać. Mam tez problem ze znalezieniem części do tego modelu na bickecom szukałem ale z 86 roku wygląda całkiem inaczej jest inny silnik dopiero w roczniku 83 silnik jest ten sam ale zaś reszta inna nie wiem czy to jakaś kombinacja z kolei na rafkach jest wybite 86r. a jak rozkręciłem dekiel od sprzęgła to jest data prod. 82r. Edytowane 1 Listopada 2010 przez radek8224 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi