mick63 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Wszystko zależy od pogody a ta to raczej chyba nie będzie wystarczająco łaskawa aby przyjechac na moto, a tak na marginesie to ja pewnie przyjade jako pasażer :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 (edytowane) Z ciekawosci zapytam Przyjedziecie moto czy innym pojazdem? Proszę o prawdziwe odpowiedzi ;) AUTOBUSEM! Piłeś - nie jedz :) Edytowane 2 Grudnia 2010 przez Aganieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodrigez65 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Witam.Wpływają już do mnie wpłaty i lista otwarta jest na zapisywanie;) Proponuje o wcześniejsze deklaracje uczestnictwa i wpłaty,abym mógł podać ilość osób ,by nie zabrakło dla nikogo śledzika;)proszę nie odkładać decyzji na ostatni dzień!!!!!!!Początek imprezki o godz 18,00. podaje do mnie nr telefonu 601 28 28 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Temat zastygł, ale mam nadzieję, że nie z tego powodu, że nie ma chętnych, ale z tego, że już się wszyscy powpisywali na listę i z niecierpliwością oczekują soboty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Temat zastygł[...] ...odbylo sie :icon_question: Jakies ogolne rewelacje dla ciekawskich? ;) Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 ...odbylo sie :icon_question: Jasne, że się odbywało! :) Ci, którzy nie byli, niech żałują, bo spotkanie zaliczam do baaardzo udanych!! :) Podziękowania dla Rodrigez65 za wkład włożony w organizację :notworthy: Jako że nie zaszczyciła nas obecnością, taka ilość osób, jak w zeszłych latach, Wigilia w lokalu nie mogła trać zbyt długo, ale to nikomu nie przeszkodziło, żeby przenieść się do Lubartowa i kontynuować śledzika :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Jasne, że się odbywało! :) Ci, którzy nie byli, niech żałują,[...] Ci, ktorych nie bylo zazwyczaj zaluja :icon_biggrin: Dobrze, ze zabawa byla przednia :lalag: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi