Budzik-WGR Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 No Wlasnie Od Dawna interesuje Sie Tym Tzn. Muzeum Mz I DkW na zamu Wildeck!!!!Ma ktos jakies info???A Najlepiej fotki!!!Z góry dziekiPozdrawiam Veteranos!!! :D Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 Jeśli sie nie myle to bya kiedys o tym mowa w ŚM....musze tylko poszukac i ci dam namiar w którym numerze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZI Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 Ja chyba mialem zeskanowany caly ten numer ŚM ale nie wiem gdzie mi sie ta dyskietka zapodziala z tym. Jak znajde to CI prześle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 6 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 Nazi Jak bedziesz mial czas to poszukaj tej dyskietki!!!Z Góry dzieki :buttrock: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi