sky0r Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Witam Do sprzedania mam takie otot komplety lusterek. Wykonane z metalu, a obudowa lustra z plastiku. Lustro jest szklane przyciemnione. Mam do nich mocowania na gwint 8 oraz 10. Jesli ktoś będzie zainteresowany to wyśle zdjęcia jak wygladają zamontowane u mnie w Virago. Cena: 150 zł + przesyłka. Zdjecia: MODEL 1 (1 komplet): ZDJECIE1 ZDJECIE2 ZDJECIE3 MODEL 2 (3 komplety): ZDJECIE1 ZDJECIE2 ZDJECIE3 ZDJECIE4 MODEL 3 (2 komplety): ZDJECIE1 ZDJECIE2 ZDJECIE3 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sky0r Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 podbijam, zostalo jeszcze pare kompletow :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sky0r Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 do gory ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi