Szef Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 ---------------------------UWAGA--------------------------- siema wszystkim organizuje klub MZ WSK JAWA jest to klub na całą polske dla osób ,że tak powiem( bardzo udzelających się) proponuje postawic oddział klubu. Będą organizowane zloty i spotkania strona niebawem sie ukarze tylko chem wszystko dopiąc na ostatni guzik. Zaiteresowanych prosze o kontakt GG 2362515[email protected] lub piszcie na forum pozdrawiam serecznie....i czekam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 ja juz wysłałem materiały a wy LENIE???? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 a Co TY zrobiłes czytający te słowa dla MZetek? zapisz siechoc do klubu i pozwól poznać wszystkim MZeciarzom w polsce :buttrock: spotkajny sie na browara kiedys gdziestam ;) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 ja Kolege Szefa Wspieram w działaniach ale jak to w Polsce bywa ze niechętnie se ludzie przyłączają no jeszcze Veteranos sie dołaczył to juz 3 chetne osoby a TY???? bedziesz czwarty? zapraszamy :mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 Ja Podziekuje za to wszystko :buttrock: Wale te wasze kluby!!!!!!!!! Ps Szczególy w temacie ,,ZAkladam klub itd,, Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Kozik Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 Jestem za, materialy tez wyslalem (uzupelnienie juz niedlugo, ale praca mnie przywala :) ) ale zaniepokoila mnie koncowka w poprzednim temacie o tej sprawie :? :? :? . Jak sie klucic, wyzywac i bluzgac bedziemy to do niczego nie dojdzemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 no ale kolega Veteranos juz zmienił zdanie no tylko posta nie zmienił bo juz chce dalej byc z nami :) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi