gustafsson Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Witam, Zdałem przed tygodniem, zdawałem w Rzeszowie gdyby ktoś z regionu (lub spoza) chciał jakieś info, oczywiście podzielę się wrażeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Co zdałeś ?! Na kucharza ? Ekspedientkę ? 13 lat to chyba na Motorowerową .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rachub48 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 (edytowane) może na rower :icon_mrgreen: a ja zdałem niecały rok temu, a co to już się sami domyślcie :D Edytowane 20 Października 2010 przez rachub48 Cytuj Jawa Robby 50 ==> Yamaha XT 600E ==> Honda CB 900F Hornet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi