dani472 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 witam mam pytanie czy dawka widoczna na filmiku jest tak na oko prawidłową dawko dla pompki przyspieszacza, wiem, że nikt tego dokładnie nie wie ale chodzi mi czy taka dawka nie jest za duża ???? przepraszam za jakość filmu, ale tylko takim sprzętem dysponuje będę wdzięczny za każdą odpowiedz :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 to ma byc dawka ? ta pompka jest praktycznie wylaczona. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi