racoon Opublikowano 5 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 Mam takie pytanie zwlaszcza do posiadaczy " cywilnych enduro" XT, XL, DR itp. czyli wzystkie sa podobne.CZy ktos z was probowal jezdzic tym na tylnym kole, bo przyznam sie ze cos ta moja nie bardzo ma chec.Mam XL600R prawie 50 km i nie bardzo wiem jak to ugrysc, czy probowac z gazu czy ze sprzegla.Z gazu cos nie bardzo chce ( albo nie potrafie), a ze sprzegla chyba tez nie ( nie potrafie), moze jakies wskazowki.Prosil bym posiadaczy rasowych enduro o wskazowki techniczne ( jak to zrobic)nie sprzetowe: w stylu moja 125( motorower) ma tyle koni, i idzie bez problemu na kolo. :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 Byly juz conajmniej dwa dlugie watki na ten temat. W jednym Michal opisywal dokladnie jak podniesc gazem (jakie obroty, itd.). Poszukaj w archiwum. ps. XL600R na 99% musi pieknie isc z gazu na jedynce - nie ma bata... chyba ze masz sprzeglo do wymiany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 tutaj masz link i opis jak z gazu i z klamki wskoczyc na gume http://superbikes.w.interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi