MG1985 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 jestem nowy na forum i pytam kiedy robicie o ile robicie kolejny zlot ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 A w sumie do kogo skierowane jest to pytanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MG1985 Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 jak do kogo do wszystkich a głownie do osób z okolic Piły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 jak do kogo do wszystkich a głownie do osób z okolic Piły Jak do nas to na wiosnę! a zerknij tu! http://www.plonacewaly.com/content/view/70/22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KITKA Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 jestem nowy na forum i pytam kiedy robicie o ile robicie kolejny zlot ??? Witam :buttrock: powiem Kolego, że dobrze Cię zapytał bo jak widzisz to musisz się raczej kontaktować z tymi z Twojego rejonu. Ale nie tylko. Zamykaliśmy sezon w Borkach 2010 i zapewne po tak owocnym zamknięciu niebawem go otworzymy czyli BORKI 2011. tuż ! tuż ! :clap: :clap: :clap: Zimy u nas są raczej łaskawe i szybko zlatują, a do otwarcie nie pozostało tak długo. Byli w Borkach ludzie i nie tylko z Wa-wy i okolić z Tom. Maz. i Piotrkowa. Byli też i z innych stron to i Ciebie będziemy mile widzieli na ognisku na otwarcie sezonu BORKI 2011. Cierpliwości i pozdrawiam :buttrock: ------------------------------------------------ :crossy: Miłość do motocykli nie przemija, bo przemija tylko czas w którym żyjemy........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MG1985 Opublikowano 19 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 dzięki bardzo ale ta impreza jest obok mojej chaty skoro na wiosnę to trochę szkoda bo myślałem ze będzie okazja sie spotkać szybciej chyba ze się ktoś wybiera na ta imprezę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi