Skocz do zawartości

BMW R1100R z 1998R - Kufry !!! Przebieg 32 001!!!

Piekal
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam do sprzedania super BMW R1100R z 1998 roku sprowadzone z Niemiec ponad rok temu od znajomego - UWAGA PIERWSZY WŁAŚCICIEL TEGO MOTOCYKLA OD NOWOŚCI - ROCZNIK URODZENIA 1939 ( MAM TO W PAPIERACH). Ja jestem drugim właścicielem.

Przebieg 32 001 km, bezwypadkowy, szyba, nowe opony Continental - przejechane na nich 3 500km.

Kufry boczne BMW, centralny akcesoryjny, tuningowy wydech założony przez

Mirka z Nadarzyna ( BMW Adventure Club) oryginalny wydech jest także.

Fabryczny amortyzator skrętu - o zaletach tego urządzenia chyba nie muszę mówić.

Jeden z bocznych kufrów (lewy) ma wypaloną dziurkę od tłumika - zanim został spasowany z nowym tłumikiem poleciałem na wycieczkę. Kufer do naprawienia - jakby ktoś potrzebował podam namiary na naprawę.

Motocykl naprawdę godny polecenia stan techniczny bdb, jeśli chodzi o stan wizualny, to wiadomo nie jest to motocykl nowy, ma lekkie otarcia kufrów oraz na baku ( zamek od kurtki)

Poza tym motocykl jest w stanie bardzo dobrym Jest on do obejrzenia w Józefosławiu, koło Piaseczna

Motocykl jest zarejestrowany i ubezpieczony, przegląd techniczny ważny do 26.08.2011

Sprzedaję bo nie mam czasu jeździć w trasy a to żywioł tego motocykla. 3500km w sezonie to wstyd dla niego. Ze względu na ograniczenia czasowe i rodzinne ( dwoje dzieci :-) ) przesiadam się na Enduro i będe "wkoło komina" latał.

ewentualne pytania proszę dzwonić: 604 609 069

Ponizej link do Allegro - tam są zdjęcia:

http://allegro.pl/bmw-r1100r-1998-maly-prz...1275663831.html

Pozdrawiam

Piekal

Edytowane przez Piekal