mrbravo Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 (edytowane) No właśnie ja nie mam kompletnie pojęcia o TC, ale Bazzaz łączy kilka fajnych gadżetów w jednym. Szkoda że tylko praktycznie można go kupić w Rut-Mar w Łodzi. http://www.bazzaz.net/bz1/intro/ :clap: no blagam... traktujmy sie powaznie!!! najpierw starasz sie kolokwialnie ze mnie nabijac kiedy uczciwie staram Ci sie pomoc, a potem mowisz ze nie masz o tym pojecia... nikt Ci nie pokaze jak to dziala (chyba musialby byc skonczonym idiota! w calej wawie urzadzen jest raptem kilka) oprocz Michala (Farbiarska 5) ktory dlatego ze tym sie zajmuje jeszcze ucieszy sie, ze moze Ci to sprzedac i skonfigurowac... przy okazji bedziesz mogl zobaczyc system na jego moto (ale z tego co pamietam on nie ma pelnej wersji)... temat ustawien i telemetrii to bazzaza jest w ogole zakazany i nigdy sie nie dowiesz, mozesz jedynie probowac zrozumiec cos z tego co napisalem wczesniej, jak mozna amatorsko to dostroic... wlasnie wyjezdzam, wiec sorry ale przez jakis czas nie bede odpowiadal... edit: zmiana avataru YUBY specjalnie dla Ciebie... Edytowane 17 Października 2010 przez mrbravo Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 (edytowane) No chociażby skąd motocyklowy TC "wie" że nastąpił uślizg i czym go zmniejsza? Opóźni zapłon czy co? Znam następujące kontrole trakcji: 1. porównanie prędkości koła napędzanego z napędzającym-wiadomo że jak tylne koło kreci się szybciej od przedniego to mamy uslizg-wada: musza oba koła być w kontakcie z nawierzchnią 2. Zadana wartość przyspieszenia w danych warunkach-czyli uznajemy że na przykład dany motocykl w danych warunkach na danej opnie może przyspieszyć o 20 km/h w ciągu sekundy-jeśli przyspiesza o więcej (koło) to znaczy że się ślizga. Raczej jasnym jest jak ogranicza uślizg-opóźnia zapłon-bo innych mozliwości brak Edytowane 17 Października 2010 przez kivi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi