Gość Zbycho Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Sprzedam ruska MW750M. Napęd na kosz, wsteczny. Zarejestrowany. U mnie 5 lat. Ubezpieczony. Ważne badanie techniczne. Jeżdżący na długie trasy. Siedlce-Bieszczady i z powrotem. Mazury w te i wewte, Czechy i Dolina Kłodzka ... bezawaryjnie. Stan 4+ w skali 5cio stopniowej. W razie ... dorzucę ubranko zielony kamuflaż jak będzie pasować. Foto na zamówienie dla zainteresowanych. Cena 12,000zł ( słownie; dwanaście tysięcy ) z możliwością negocjacji. Możliwy transport. Kontakt; na priva. mail; [email protected] tel. 604-451-916 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Postanowiłem obniżyć cenę na 11,999zł Stać mnie w końcu na gest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Jak dorzucisz raty 0% to pisz na PW. Zgadamy się na weekend na odbiór. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 (edytowane) Jedna rata 100% płatna przy odbiorze. Pozostałe na 0% :bigrazz: . Edytowane 25 Października 2010 przez Zbycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Widzę dobre intencje sprzedającego wychodzącego na przeciw klientowi.. ale muszę się jeszcze zastanowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi