Piekal Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Witam Szukam osób, które pomogą mi wejść w swiat Enduro/Cross - najlepiej z Józefosławia/ Piaseczna. Sprawa wygląda tak, ze do tej pory pomykam na BMW R1100R ale ze wględu na brak czasu ( dwoje dzieci) chciałbym sie przesiaść na Enduro, by sobie polatać wkoło komina :-) Myślałem o jakimś 4T 250-450 - np. KTM EXC lub coś podobnego. Nie wiem czy można gdzieś fajnie polatac itd. Chciałbym też podejsć poważnie do tematu - nauczyć się jeździć/ potrenować z kimś itd. Docelowo chciałbym też ( dla własnego spokoju z " siłą sprawczą - malżonką" ) posadzic na coś małego fajnego starszego syna - 9 lat i spędzać z nim czas :-) Dajcie znac - czy jest jakiś chętny z okolic Józefosławia. P.S. Chetnie też zamienią BMW R1100R z 1998 na maszynę Enduro - ale tak by mi jescze starczyło na malego crossa Piekal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi