SuzukiTS Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Witam, posiadam Suzuki TS 50, na bokach mam napis HUSTLER, jak rozpoznać jaka to wersja? Chcę kupić zębatki i mam pełno opisów czy to wersja X czy XK i sam nie wiem.. Help.. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domi93 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Tak jak pisze jest to wersja hustler : ) Najwyższa wersja suzuki TS 50. Odnośnie silnika jest to silnik 6 biegowy chłodzony cieczą o poj 50 ccm. Części z silnika pasują jak do kazdej TSki chłodzonej cieczą. O ile sie nie myle wersja hustler miała handbary, lepsze opony i chyba jakis inny amortyzator ale moge sie mylić. Możliwe jest również że ktoś po prostu przełożył plastiki z wersji hustler. Ale jeżeli to cieczak to silnik taki jak w kazdy TS LC. Odnośnie zebatek posprawdzaj ile masz teraz i kup po prostu do suzuki ts 50 o takiej samej ilości zębów. Jeżeli dasz mniejszą il. z tyłu to pojedzie więcej ale kosztem przyspieszenia i odwrotnie oczywiście. Pozdr jak coś to pisz na gg odpowiem Ci na pytania : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi