sulim000 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Ok dzięki , postaram sie być:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 :buttrock: za jestem, wypić trzeba :icon_mrgreen: Jutro tj piatek, idziemy do nowej knajpy na Malczewskiego na przeciwko Resursy. Jeśli ktoś ma ochotę to zapraszamy, zaczynamy o godz.20 :buttrock: Knajpa nie pamiętam jak się nazywa, ale wcześniej był tam dom pogrzebowy :icon_mrgreen: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 ... wcześniej był tam dom pogrzebowy :icon_mrgreen: Więc mają dębowe mocne :icon_twisted: i mroczny klimat :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 kto idzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 :buttrock: Wpadnę :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 kto idzie??? Sami święci :icon_mrgreen: no i Arek Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro0 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Sami święci :icon_mrgreen: no i Arek Mnie też nie może zabraknąć... miałem własnie zaproponowac takie spotkanie. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudzia Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 konkurencja dla samiry, moze i bym przyszła, ale nie mam pojecia jak wyglądacie, przysiąde sie do innego stolika i co bedzie?? chyba ze nie chcecie babskiego towarzystwa :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Będzie i damskie towarzystwo :biggrin: Tylko uważaj na Maroo :icon_razz: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro0 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Tylko uważaj na Maroo :icon_razz: Ze mną trzeba pochodzić..., albo pojeździć :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 19 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Mój ulubiony tekst Kosiora ze spotkania: "Słychać było, że chłopaki wracają wyraźnie podnieceni". :icon_razz: :notworthy: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Mój ulubiony tekst Kosiora ze spotkania: "Słychać było, że chłopaki wracają wyraźnie podnieceni". :icon_razz: :notworthy: Wydaje mi się że mówił "widać było ..." :icon_mrgreen: :clap: Można by zrobić jakąś małą traskę po mszy , jeżeli pogoda pozwoli :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalk Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Wydaje mi się że mówił "widać było ..." :icon_mrgreen: :clap: Można by zrobić jakąś małą traskę po mszy , jeżeli pogoda pozwoli :crossy: Nic takiego nie pamiętam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Nic takiego nie pamiętam :) Ciekawe czemu ... ? :icon_twisted: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi