AmekMoto Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 (edytowane) Siemka. Chciałbym zmienić tłumik w moim zumico. Lepiej przerobić oryginalny czy kupić nowy ? Chodzi mi o to żeby miał basowy dźwięk no i żeby coś mocy dodał. Edytowane 9 Października 2010 przez AmekMoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chartis Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 według mnie jak masz oryginalny to załuz oryginalny ale jeśli bardzo ci zależy na dzwięku to kup sportowy wydech jakość wykonania jest srednia i to czy ci bedzie służył i wydawał piękny basowy dzwięk zależy od szczęścia na jaki egzemplasz trafisz :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chartis Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Ale ja tylko wyczytałem tak na jakimś forum a nie wiem tego z mojego doświadczenia więc spytaj sie jeszcze kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi