Althonos Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Witam, pospiesznymi krokami zblizam się do kupienia wyżej wymienionego motoru. w związku z tym mam pytania. cos mi sie zdaje ze teraz motory produkują w wersij 4T, Cagive produkują jeszcze w 2T? ( pytam bo w jednym katalogu było napisane ze jest z 2T )Jezeli tak to to by znaczyło ze można ją odblokować Mógłby mi ktoś powiedziec gdzie znajdują się blokady, ile ich jest i powiedziec ( Jezeli to możliwe bez pomocy "pro") jak je zdjąc ? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Sądząc po twoim wieku to pewnie moto będzie brane pod kategorie A1 czyli będzie to 2t o poj 125, wiesz że zdjęcie blokad będzie równo ważne z utratą gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Althonos Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 tak wiem. Ale pomomo tego chce zdjąc ograniczenia Wiem ze są w dyfuzorze, filtrze powietrza, gazniku .........( w zębatkach ? ) (gdzieś jeszcze ?? ) ale nie wiem jak je zdjać słyszałem ze trzeba się pobawić w szlifiarza i rozciąc dyfuzor czy cos takiego. jest jakiś inny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 No kupno akcesoryjnych części, jeszcze na twoim miejscu dowiedziałbym się czy nie ma blokady na module Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi