Kornello Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Witam Chciałbym się dowiedzieć ile wynoszą wolne obroty w Ts 50 u mnie 1500-2000 RPM A u was ? Kolejne pytanie to Manual do Suzuki TS 50 ma ktoś ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Sprawdź w serwisówce, ale powinny być w granicy 1200+-50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domi93 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Manuala nie znalazłem niestety. Obroty zrób po prostu tak żeby były one najniższymi stabilnymi obrotami silnika tak że ładnie chodzi i sie nie dusi. Jedynie jeżeli chcesz moge Ci wysłać stronke ze schematami silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornello Opublikowano 3 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Jeżeli możesz to podeślij mi to podeślij mi tą stronkę P.S Dzięki za podpowiedź na temat obrotów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domi93 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 http://www.cmsnl.com/suzuki-ts50-1991-xkm_...4161/partslist/ Tutaj schematy silnika. : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi