pubuss Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 (edytowane) Witam, zmieniam sprzęta, starego już sprzedałem, teraz chcę się przesiąść na er-6f. Gdyby ktoś miał, najlepiej w czarnym malowaniu i najlepiej w woj. mazowieckim w cenie i adekwatnym stanie do 13-14tyś zł to proszę o kontakt [email protected] lub na priva :) pozdr. Edytowane 1 Października 2010 przez pubuss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morris35 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Witam, zmieniam sprzęta, starego już sprzedałem, teraz chcę się przesiąść na er-6f. Gdyby ktoś miał, najlepiej w czarnym malowaniu i najlepiej w woj. mazowieckim w cenie i adekwatnym stanie do 13-14tyś to proszę o kontakt [email protected] lub na priva :) pozdr. Może taka oferta cie zainteresuje http://otomoto.pl/kawasaki-er-er6f-fabrycz...y-M2120078.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pubuss Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 (edytowane) Trochę nie ten budżet ;) Widocznie 13-14tys sugerowało przebieg, poprawiłem post. Edytowane 1 Października 2010 przez pubuss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi