dawid482 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 (edytowane) Tak jak w temacie sprzedam mój motocykl, jeżdżę nim 3 sezon bezawaryjnie, na bieżąco serwisowany, w tym sezonie wymienione łożysko głowki ramy, regulator napięcia, zrobiony serwis (mam rachunki na wszystko)-regulacja zaworów, gaźniki, olej i filtr oczywiście również. W zeszłym sezonie założony nowy napęd. Motocykl ma kilka ciekawych dodatków m.in cały sportowy układ wydechowy łącznie z karbonowym wydechem(nie żadna podróbka wyglądająca jak karbon), filtr powietrza k&n, dynojety, sportowe podnóżki, akcesoryjna szyba sportowa,błotnik przedni karbonowy, manetki harrisa. Motocykl używany przeze mnie głównie w trasach, nie pałowany w mieście na jazdach "wokół domu", nie był jeżdżony na gumie itp. Spalanie przy tym wszystkim rewelacyjne na trasie najmniej spalił mi 4,5 litra a przy żwawszej jeździe nie wziął mi nigdy powyżej 6 litrów. Zainteresowanych prosze o kontakt na PW lub gg 4440898, mogę podać więcej szczegółów i przesłać fotki. Nie wystawiam go narazie na żadnej aukcji ponieważ nie spieszy mi sie z jakąś pilną sprzedażą. Pozdrawiam :) Edytowane 29 Września 2010 przez dawid482 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi