Enduras Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 są blokowane w tłumiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość simmm Opublikowano 5 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 enduro boy , ty trafiłeś zawaliście honda mtx za 1400zł 80cm zarejestrowana na motorower , jedzie 100km/h bo ja tez szukam i nie moge znaleźć takiego fajnego jak narazie znalazłem tylko to : http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=24702293 troche drogo z porównaniu do twojego i na dodatek to jedzie tylko 70 km/h a ja bym chciał więcej , o duzo więcej od simona którego mam jeżeli masz jakies namiary do takiego motor do około 2000zł(enduro) i szybkieg ,mocnego to pisz do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 5 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 Hym wiec mój nie jest zarejestrowany na motorower, ale reszta się zgadza, i nie można powiedzieć że nie trwfiłem na okazje :D , wystarczy dobrze szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 No to juz wiadomo co kupiłem :lol: Mam CB 250 N z 81 roku. Nie oznacza to ze zrywam z enduro (moze nie sprzedam MT 80), ale ciągnie mnie aby sprawdzic sie rownież na czarnym pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 7 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 Gratuluje nowego moto i POzdrawaiam!!!!! :buttrock: ;) Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 7 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 Gratuluje nowego moto i POzdrawaiam!!!!! :buttrock: ;) thx. na razie uczę się go i idzie mi nie najgorzej 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 7 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 Honda CB 250 N '81 A więc nie Enduro :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi