---Q--- Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 (edytowane) Jedzie jakaś delegacja? Bo mnie się niestety ekipa wysypała..... Co prawda ja w sobotę powinienem być na uczelni, ale nie odpuszczę przecież ostatnich ciepłych dni na siedzenie w czterech ścianach ;P Start imprezy 25 września w Gdańsku o 13:30 - Hala Olivia Ja bym chętnie leciał, ale samemu w taką trasę to trochę wieje nudą ;) Edytowane 23 Września 2010 przez ---Q--- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Witam kolegę z pobliża :) A na poznańskim zakończeniu byłeś? :) PS. Chodź, chodź grzecznie na uczelnię i becaluj, oj becaluj :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
---Q--- Opublikowano 9 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 W poznaniu oczywiście byłem! A nauka nie zając - byłem w niedziele ;) a poza tym zajęcia we wrześniu? To uwłacza godności studenta ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi