lukaszekk18 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Mam taki problem. Aprilia niechce mi zaiągnąc paliwa ze zbiornikaaaa.Niewiem czemu. Jak jej wleje w Świece ub tu gdzie tu jest ta Śrubka od powietrza to zapala od strzałuuuu. chodzi tak długo aż niespali tej beny co jej wlałem a z baku niechce zaciągnąc???? Pomoocccyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domi93 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Po 1 proszeee Cieee nieee przeciągaaaaj. Po 2 Na chłopski rozum sprawdź czy kranik masz drożny i wężyki paliwowe. Jeżeli masz filterek to wyjmij go i zrób test czy paliwo przelatuje, oraz wyczyść gaźnik z naciskiem na ten kanalik gdzie paliwo wpływa do komory pływakowej. Jeżeli to nic nie pomoże to albo Ci ciągnie gdzieś masakrycznie mocno lewe powietrze tak że nie zaciąga paliwa albo moje kompetencje są zbyt ograniczone w tym temacie. Najpierw sprawdź drożność połączeń bak - cylinder i napisz czy pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi