bibor80 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Witam Dwa dni temu zdalem wreszcie prawko na kat. C. W zeszlym roku jezdzilem 6h w Polsce, a teraz wykupilem 6h w Irlandii i zdalem za pierwszym podejsciem :) W komplecie mam teraz A,B,C. Teraz czas na D i E :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 gratuluje, sam mam w planie odkopac stare papiery z ukończonego kursu na C, dwa razy oblalem i zaniechalem, a dodatkowo odrzuciło mnie to , ze w nowym prawku mialbym nakaz jazdy w okularach, jesli rusze ponownie ten kurs to zrobie badania tam gdzie ja chce a nie tam gdzie PUP mnie skierował... Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi