Menel_S Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 (edytowane) Do sprzedania Suzuki DRZ-400SM z 2007 roku. Aktualny przebieg ~ 4400 km i ciągle rośnie. Motocykl serwisowany w PolandPosition w Piasecznie - posiadam faktury. Wykorzystywany głównie do dojazdów do pracy. Nigdy nie widział toru ani nie leżał. Przeze mnie garażowany. Poprzedni właściciel trzymał go pod chmurką w pokrowcu. Pierwszy właściciel dostał go w prezencie (cuda się zdarzają :P). Następnie drugi właściciel kupił go z przebiegiem 700 km - dla rodziców tego chłopaka to był za mocny sprzęt i musiał sprzedać :) Po powrocie do domu stuknęło 1000 km i zrobiony został pierwszy serwis (posiadam fakturę). Drugi właściciel jeździł nim do pracy i czasami w weekendy. Ja kupiłem go z przebiegiem 3600. Sprzedaję bo chciałbym móc także wyskoczyć gdzieś w weekend z żoną a SM się średnio do tego nadaje :) Świetnie za to spisuje się w korkach z racji swoich rozmiarów, wagi i zwrotności. Zdjęcia lepszej jakości wkrótce. Narazie kilka robionych telefonem: Bikepics - Suzuki DRZ 400 SM Jeżeli ktoś chciałby zobaczyć na żywo to moto znajduje się w Nowej Iwicznej pod Piasecznem/Warszawą (najlepiej po godzinie 18). Będę także na moto na najbliższym motobazarze w Warszawie (18-19.09). Cena: 15000 PLN Istnieje także możliwość zamiany na: - Hondę VFR 800 V-tec r.02-04 - Suzuki GSX 650F r.08-09 - Suzuki DL 650 r.04-05 lub 1000 r.02-04 A jak ktoś chce pozbyć się GSX 1300R rocznik ok.2000 to też przytulę :) Kontakt: - pw - gg 978255 - tel 694434719 Edytowane 16 Września 2010 przez Menel_S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi