Skocz do zawartości

Suzuki DR-Z 400 SM lub zamiana

Menel_S
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Do sprzedania Suzuki DRZ-400SM z 2007 roku.

Aktualny przebieg ~ 4400 km i ciągle rośnie.

Motocykl serwisowany w PolandPosition w Piasecznie - posiadam faktury.

Wykorzystywany głównie do dojazdów do pracy. Nigdy nie widział toru ani nie leżał.

Przeze mnie garażowany. Poprzedni właściciel trzymał go pod chmurką w pokrowcu.

Pierwszy właściciel dostał go w prezencie (cuda się zdarzają :P). Następnie drugi właściciel kupił go z przebiegiem 700 km - dla rodziców tego chłopaka to był za mocny sprzęt i musiał sprzedać :) Po powrocie do domu stuknęło 1000 km i zrobiony został pierwszy serwis (posiadam fakturę). Drugi właściciel jeździł nim do pracy i czasami w weekendy. Ja kupiłem go z przebiegiem 3600.

Sprzedaję bo chciałbym móc także wyskoczyć gdzieś w weekend z żoną a SM się średnio do tego nadaje :)

Świetnie za to spisuje się w korkach z racji swoich rozmiarów, wagi i zwrotności.

Zdjęcia lepszej jakości wkrótce. Narazie kilka robionych telefonem:

Bikepics - Suzuki DRZ 400 SM

Jeżeli ktoś chciałby zobaczyć na żywo to moto znajduje się w Nowej Iwicznej pod Piasecznem/Warszawą (najlepiej po godzinie 18). Będę także na moto na najbliższym motobazarze w Warszawie (18-19.09).

Cena: 15000 PLN

Istnieje także możliwość zamiany na:

- Hondę VFR 800 V-tec r.02-04

- Suzuki GSX 650F r.08-09

- Suzuki DL 650 r.04-05 lub 1000 r.02-04

A jak ktoś chce pozbyć się GSX 1300R rocznik ok.2000 to też przytulę :)

Kontakt:

- pw

- gg 978255

- tel 694434719

Edytowane przez Menel_S