lukaszekk18 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Witam. Więc mam taki problem!!! Posiadam aprilie rs Gs125 rok 96 na gazniku tym dellorto 34. 2dni temu robiłem szlif cylindra i nowy tłok!! Wszystko założyłem itp. chodzi a nawet jedzie. Ale to nie jest o co powinno!!! obroty dochodzą mi na postoju do 9tyś. Podczas jazdy szarpie przerywa itp. Ale jak jej włącze ssanie i czymam cały czas jest dużo lepiej Obroty dochodzą do 11tyś. Ale silnik tak jak by chciał leciec st rasznie a motor nie. Rozpędza sie itp. ale niema tego pociągu co powinien mieć. A jazda bez ssania normalnie wykańcza!!!!! POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Gaźnik na stół i dokładne czyszczenie, sprawdź poziom paliwa w komorze, rozmiar dysz i ustawienie iglicy. Później dokładna regulacja i powinno być ok. Możliwe że ciągnie Ci też lewe powietrze sprawdź kruciec i łączenie gaźnika z air boxem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi