vasiliy Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Witam Na sprzedaż mój motocykl Honda 650 Revere: http://otomoto.pl/honda-ntv-650-revere-M2204731.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwaihir Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Z bump'uję Cię. ;) Co masz na myśli pisząc, że "Sprzedaje ponieważ zamarzyłem o motocyklu klasycznym."? Motocykl "klasyczny", zgodnie z moją interpretacją to było by coś cruiserowatego, tak? Z ciekawości pytam, bo mam dwóch znajomych, którzy moje napalenie na tego typu sprzęty komentują dosyć jednoznacznie - kup sobie tego swojego choppera / cruisera, ale i tak przesiądziesz się wcześniej czy później na coś, na czym da się jeździć. Czyżby właśnie Twoja aukcja była dowodem na to, że są osoby, które z nakeda gotowe są przesiąść się na coś w cruiserowym stylu? :) Powodzenia w sprzedaży. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 6 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Dzięki Gwaihir :) Widocznie są takie osoby bo jestem gotów na przesiadkę na czopa. Od zawsze kocham się w Japonii z lat '80 - to są prawdziwe motocykle. Celuje w moto pokroju VT 750, XJ700X a poza Japończykami w Gutki z przełomu 80/90. Nie przechodzę obojętnie też obok ogłoszeń Bawarii z literką R. Dla wytłumaczenia dodam że na NTVke przesiadłem się z Hondy CM (1982r. ) i uczucie do tego modelu drzemie we mnie do dziś. NTVka to motocykl niemal idealny, a jednak nie czuję do niego tego co czułem do CMki. Ta pozycja za kierownicą, chromowane błotniki, linia ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi