koks79 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Mój serdeczny kolega motocyklista, w naszym skromnym gronie chyba najstarszy stażem dragstarowiec:) już w sobotę będzie ślubował miłość wierność itd... Motocykle to życiowa pasja Pawła i dlatego namawiam Was na przejaźdżkę po okolicy w orszaku - kościół jest kilkanaście kilometrów za miastem. Z pewnością koparka mu usiądzie jak będzie nas dużo... szczegóły na maila [email protected] Bardzo wszystkich zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue bird Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Szczęśliwiec niebawem pojmie za żonę swoją Ukochaną- będą radośnie dzielić małżeńskie obowiązki, a tu Kolega, że "GAME OVER"... :wink: O losie... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks79 Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 nie żeby to była prowokacja :) ta game over :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue bird Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 dziękuję za sprostowanie,bo "game over" potraktowałam aaaaabsolutnie poważnie :icon_biggrin: dobrze,że mnie kolega oświecił :notworthy: mam nadzieję, że chociaż trąca ironią :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks79 Opublikowano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 witajcie, orszak udał się doskonale. fakt że najliczniejsza chyba grupa była z forum dragstara no i ponad 20 motocykli robi duże wrażenie. Paweł i Agnieszka mają się dobrze :buttrock: pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi