wwitek123 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 (edytowane) Witam. jestem nowy na forum jeżdżę kawą ER-5. kolega chce zorganizowac swojemu kumplowi paradę ślubną ( obydwoje jeżdżą motocyklami) tylko ze jest taki problem ze to jakieś 40 km od lublina w stronę kraśnika. Jezeli ktoś jest chętny mimo wszystko to o godzinie 14:00 jest zbiórka na rynku w urzędowie(pow. kraśnik) i potem wszyscy razem jedziemy jakieś 8 km do miejsca docelowego;D Przepraszam ze tak późno napisałem ale sam się dowiedziałem dziś.Oczywiście dla każdego butelka wody ognistej na rozgrzanie;D Edytowane 3 Września 2010 przez wwitek123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 [...]Przepraszam ze tak późno napisałem ale sam się dowiedziałem dziś.[...] Rzeczywiscie pozno sie dowiedziales... 3 wrzesnia byl wczoraj :icon_rolleyes: Skad Wy sie bierzecie? Pojawiacie sie nagle. W pierwszym poscie piszecie o paradzie slubnej dla kolegi kolegi kolegi. I jeszcze mylicie sie w tak istotnej kwesti, jaka jest chociazby data tego przedsiewziecia. A potem bol wielki, ze nikt nie pojechal i co z nas za motokoledzy - skoro nawet po wode ognista nikt sie nie zjawil :icon_evil: WTF :icon_question: :icon_rolleyes: Witam. jestem nowy na forum jeżdżę kawą ER-5.[...] A powyzsze lepiej wygladaloby w naszej malutkiej, lubelskiej powitalni. Ja Ciebie rowniez witam. Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi