Shakin Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Tylko, że w Warcie mnie skasują ok 150zł więcej niż w PZU :) Bo nie mam żadnej zniżki, a same zwyżki. Więc chyba już przeczekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_lbn Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 (edytowane) no niestety, taniej u nich nie będzie... jak mi przyszły druki na drugi rok MZ ETZ 251, OC+NW w PZU 253zł to w warcie dwie raty za Thundercata dają 382zł w sumie, beszkodowy rok nic nie dał ;/ no ale niestety, jak chce się jeździć to tak to wygląda. Oczywiście można też poczekać i zarejestrować, ale sezon się kończy, a np ja nie mam w tym momencie kasy na rejestracje normalnie więc jeździłbym dopiero na wiosne o.O P.S tylko nie wiem jaki jest rozkład stawek wg pojemności w tych firmach. Tzn. w warcie mają <500ccm i >500ccm, w pzu nie mam pojęcia Edytowane 11 Września 2010 przez Ghost_lbn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakin Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 No, ale np. w mojej sytuacji, gdzie czekam na papiery (VAT25) i mogę zarejestrować np. pod koniec przyszłego tygodnia, na co mam odłożoną kase, to nie opłaca mi się teraz przepłacać :) Ale gdybym miał czekać do wiosny... To poszedłbym do Warty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_lbn Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 no w takiej sytuacji to wiadomo że nie ma co przepłacać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi