Grzykrzy Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Jutro ide polatac-jak w temacie. Jak ktos chetny to zapraszam. Coś w Łodzi cienko ze zwykłymi lataczami.Przybliże moze Warunki: -Bez gadania i lansu pod knajpami. -Zadne dyskoteki ani potańcówki nie wchodza w gre. -Proste latanie(czyli samo latanie-niekoniecznie po prostej) -Prędkości-80-120-(powyżej zwieje mnie z Motocykla-bo bez szyby). -Zadnych wyścigów czy" na kapeć". -Bez przywódców typu Prezes........Dyrektor.....Ojciec załozyciel -Bez podziałów na słabszy silniejszy damski męski wolny szybki biały czarny różowy Czyli mimo wielu warunków chce polatac po cichu i jak najwięcej a nie siedziec i gadac. Jesli się ktoś chętny znajdzie to pw. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREI Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Wielka szkoda że to sobota ponieważ pracuję ale gdybyś miał wizje pośmigania w niedziele to wtedy nie widzę problemu. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamGTD Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 A może ktoś jutro (niedziela 5.09) ma chęć polatać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus55 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 A może ktoś jutro (niedziela 5.09) ma chęć polatać? wekend ma byc ładny może ktoś nad morze by poleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 wekend ma byc ładny może ktoś nad morze by poleciał Piątek-sobota jest MOTOWETERANBAZAR-więc nad morze za mało czasu........ Ale fajna propozycja-tyle ze na dłuzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus55 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Mam nadzieje że dotrę w słoneczku nad samiutkie morełko ,bo myślę że to ostatnia szansa na taką pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREI Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Piątek-sobota jest MOTOWETERANBAZAR-więc nad morze za mało czasu........ Ale fajna propozycja-tyle ze na dłuzej. Daj znać czy będziesz w piątek na BAJZELU to może ustawimy się na jakiś wypad. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawa2 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Daj znać czy będziesz w piątek na BAJZELU to może ustawimy się na jakiś wypad. :crossy: Tylko przedtem musisz G..K.. kupić moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus55 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Nikt nie chce śmignąć w sobote /niedziele gdzieś daleko.To chyba ostatnia okazja.Do zobaczyska w drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Tylko przedtem musisz G..K.. kupić moto. :biggrin: :clap: :banghead: :buttrock: :icon_arrow: :flesje: :icon_mrgreen: :notworthy: Ja mam-więc chyba o sobie mówiłeś.... Jak nie masz nic konstruktywnego do dodania-to załóz swój post typu..bicie piany ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawa2 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 (edytowane) :biggrin: :clap: :banghead: :buttrock: :icon_arrow: :flesje: :icon_mrgreen: :notworthy: Ja mam-więc chyba o sobie mówiłeś.... Pozdrawiam Udowodnij i pojedź choć raz i pokaż fotki z 2010r. Jestes marzycielem moto na wielu forach. Nie wprowadzj w błąd swoimi mrzonkami wyjazdów. Edytowane 8 Września 2010 przez kawa2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Udowodnij i pojedź choć raz i pokaż fotki z 2010r. Jestes marzycielem moto na wielu forach. Nie wprowadzj w błąd swoimi mrzonkami wyjazdów. :clap: Gratuluje sherlock-u.Ciesze się , ze tak dobrze mnie znasz. :clap: Szkoda mi na Ciebie trzcionki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus55 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ktoś w niedzielę śmiga.Jakowyś mały wypa dzik za miasto.Łódż mało zorganizowana na forum. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 (edytowane) Ci organizują częste wypady, tylko musisz się zarejestrować. http://www.korsarz.adresforum.pl/ http://korsarz.adresforum.pl/propozycje-spotkan-f6.html Edytowane 18 Września 2010 przez mirek_VN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modjo Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Ci organizują częste wypady, tylko musisz się zarejestrować. http://www.korsarz.adresforum.pl/ http://korsarz.adresforum.pl/propozycje-spotkan-f6.html Taaa... 60 km w obie strony,na takie przebiegi motocykla nie chce mi sie wyprowadzac z garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi