Vector Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 (edytowane) Dopóki to jego pieniądze, to może nie zaglądaj mu do portfela i nie wskazuj palcem, na co ma je wydawać? Obiecuję, że następnym razem wykażę się większą odrobiną taktu. Autorom tematu życzę powodzenia. Edytowane 2 Września 2010 przez Vector Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loponez Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Szuberto nikt nie mówi na co masz wydawać swoją kase ale proszę nie przekonuj nas że takie "wspieranie" to zacny uczynek. Chcesz wesprzeć czyjeś marzenia - wpłać na powodzian i głodujące dzieci, one też maja marzenie - zjeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Szuberto nikt nie mówi na co masz wydawać swoją kase ale proszę nie przekonuj nas że takie "wspieranie" to zacny uczynek. Chcesz wesprzeć czyjeś marzenia - wpłać na powodzian i głodujące dzieci, one też maja marzenie - zjeść. Nie staram się nikogo przekonać, że to zacny uczynek. Naprawdę. Cóż, i tak jestem zadowolony bo zdaje się, że wszyscy tu komuś pomogliśmy, nie mylę się, prawda? Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 (edytowane) Nie staram się nikogo przekonać, że to zacny uczynek. Naprawdę. Cóż, i tak jestem zadowolony bo zdaje się, że wszyscy tu komuś pomogliśmy, nie mylę się, prawda? Tak. W każdym bądź razie wolę pomóc potrzebującym. Tym, którzy tego wymagają. Bez urazy Szuberto. Edytowane 2 Września 2010 przez Vector Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Tak. W każdym bądź razie wolę pomóc potrzebującym. Tym, którzy tego wymagają. Bez urazy Szuberto. Wierz mi, ja też pomagam. A, jak już pisałem, urzekła mnie podróż na chińczykach przez kontynenty. Za sam pomysł. I to bez doświadczenia. To trochę taka introdukcja moich marzeń, pewnie dlatego... Nie czuję urazy ani do Ciebie, ani do żadnego z przedmówców. Lewa w górę Vector :) Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
even Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 A mi się ten pomysł podoba. Wesprę ich wycieczkę. Wiecie dlaczego? Ano dlatego, że COŚ ROBIĄ! Nie siedzą długimi godzinami na forum i p..lą o du..ie Maryni tylko mają jakiś cel. A czy to żebractwo? A gdyby nawet, to co z tego? Dołączę tę grupę pasjonatów do grona osób którym pomagam:) Ride safe!!! Cytuj http://bikepics.com/members/even/08hayabusa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Lewa w górę Vector :) Tak :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi