Tytexo Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 (edytowane) Witam, posiadam świetnie utrzymaną F4i Sport, rok 2002, przebieg obecnie 40500 km, na zdjęciach przebieg mniejszy z racji że używam go cały czas. O hondzie hmmmm słowo IGŁA jest przereklamowane w ogłoszeniach motocyklowych, ale moja Honda to prawdziwa IGŁA. Silnik ideał pracuje pięknie z należytą kulturą pracy, nie wiem jak go wychwalać bo sprawuje się świetnie, bez problemowo, kilka weekendów temu wróciłem z Czech moja Honda spisała się rewelacyjnie tak jak powinien spisać się motor. Wygląda równie dobrze jak jeździ, zadnej nawet małej rysy, gwarantuje. Nie wspominam nawet o jakichś pęknięciach czy cieknących lagach. Motor doinwestowany i zadbany. Zaznaczam że nie widziałem jeszcze na żywo piękniejszej F4i i podejrzewam że mało jest takich sztuk. Gwarantuje że każde słowo ma pokrycie, wiem jak to jest jeździć za motorem i jakie ludzie głupoty piszą a na miejscu katastrofa. w ogóle to fajnie tak zachwalać motor wiedząc że to wszystko prawda buttrock.gif Motocykl nie grzebany, instalacja w orginale, orginalne wszystkie naklejki, nawet ta z kodem lakieru pod siedzeniem pasażera. Udokumentowany przebieg! Książka serwisowa, kupiony od dobrego kumpla z jednej miejscowości także już 4 sezon jeżdzi na tych samych blachach (rejestracji mrugacz.gif) że bezwypadkowy nie piszę bo to dla mnie oczywiste. Dodatki: nowa opona tylnia - michelin pilot sport, kompletnie nowy zestaw napędowy (oczywiście regularnie smarowany białym smarem belarey), KOMPLETNY ZESTAW WYDECHOWY YOSHIMURA o wartości nowy - 2400 zł, (głos z tłumika prawdziwa bomba zachwalam go ja jak i ludzie którzy się z nim spotkali a jeżdżą też na moto) sportowa przyciemniana szyba, tank pad dedykowany dla CBR, diodowa lampa tylna, świetnie wygląda, z przody ksenon z modulatorem - bardzo pięknie się prezentuje i jeszcze lepiej oświetla drogę. Małe mocno świecące na pomarańczowo kierunki. Motocykl nie katowany nie śmigany na gumie, żadne stoppie czy inne wygłupy a na nim to prędzej próbuje zdobywać zakręty. Jedna z niewielu prawdziwych IGIEŁ. Zarejestrowany opłacony i z przeglądem. Wszystko do maja 2011 ! Moto od motocyklisty który wie jak należy użytkować maszynę aby się odwdzieńczyła, polecam jako pierwszy duży motorek po klasie 500. http://bikepics.com/members/tytexo/02cbr600fs/ CENA JAKA MNIE INTERESUJE 14 000 zł, ktoś powie że dużo... hmm możliwe, ale jeśli ktoś chce mieć pewny motocykl.... wiem jak to jest jeździć za trupami po ogłoszeniach i wiem jakie to zdziwienie jeśli nie zgadza się opis ze stanem faktycznym ehhh. Jeśli moto nie sprzedam za te cenę śmigam dalej i sprzedam na wiosnę, a sprzedaję dlatego ponieważ chce zmienić na inny. Moto wystawione tylko na tym forum. Za dopłatą dodaję kask nitro w bardzo dobrym stanie - jeżdzony w kominiarce, kolor czarno -szary z białymi wstawkami oraz 2 szyby biała i czarna za którą zapłaciłem 100 zł oraz KOMBINEZON FLM rozmiar 50 w bardzo dobrym stanie. Cena za całość 900 zł. Na wszystkie pytania odpowiem pod numerem 889 423 626, na esemesy nie odpowiadam. Edytowane 1 Września 2010 przez Tytexo Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi