mikow12 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Witam mam pytanie do właścicieli Kmx. Moglibyśćie zrobić zdj swojego gaźnika i wysłać mi na gg 16248920. Problem polega na tym że leci mi benzyna z jednej z rurek odchodzacej z gaźnika. Myśle że są źle podłączone. Gaźniak jest Mikuni Corp. Macie jeszcze jakieś inne pomysły co może być nie takk ?? POMOCYyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Gdybyś poszukał troche to znalazłbyś odpowiedź. Masz jakiś syf w zaworku iglicowym, lub za wysoki poziom paliwa w komorze. Gaźnik na stół i dokładnie oblukaj zaworek sprawdź też poziom pailwa czy jest zgodny z serwisówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikow12 Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 A normalnie z gaźnika odchodzą 3 linki które sobie zwisają?? Bo chyba mam źle je podłaczone. Dlatego chciałem zdj gaźnika aby zobaczeć jak to wygląda;p Czy mam dobrze czy zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Gdybyś tylko chciał to nie jest problem 3min i prosze: http://www.bikepics.com/pictures/236199/ Każdy chce mieć wszystko podane na tacy a wystarczy chcieć zanim dostałbyś zdjęcie sam znalazłbyś 100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikow12 Opublikowano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Dzięki następnym razem bardziej się przyłoże xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi